Produk Penjagaan Kulit TimeWise (Set Miracle)

kata Ahli Saintis Mary Kay,

“ TimeWise® Miracle Set adalah koleksi premium bagi produk anti penuaan yang seiring dengan produk untuk kecantikan. Set Miracle ini menggunakan teknologi terkini menjadikan kulit kelihatan lebih muda”

Produk penjagaan kulit TimeWise memberikan faedah antipenuaan termaju yang dikehendaki anda yang inginkan kulit yang kelihatan lebih muda.

Setiap produk TimeWise dirumus khas untuk melawan pelbagai bentuk tanda yang berkaitan dengan penuaan kulit. Semua produk TimeWise direka untuk bertindak bersama-sama untuk membantu memaksimumkan faedah antipenuaan.

TimeWise disediakan dalan 2 formula untuk memenuhi keperluan kulit jenis normal hingga kering (normal to dry) atau kombinasi hingga berminyak (combination to oily).

Penggunaan yang berterusan membawakan hasil yang terbaik.

 

timewise

1. TimeWise 3 in 1 Cleanser

Produk permbersih TimeWise menggabungkan antipenuaan dengan 3 fungi perlu dalam satu produk untuk membersih, mengelupas, dan menyegarkan – menyerlahkan kulit tampak lebih muda.

2. TimeWise Age Fighting Moisturizer

Losyen mewah emolien ini menggabungkan tindakan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatena untuk memacu proses pembaharuan kulit secara semula jadi, menampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin, dan kurang garis dan kedutan.

3. TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 25

Bayangkannya sebagai sel perlindungan. Produk yang inovatif ini mencegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum ia berlaku dengan menghalang kerosakan akibat sinar UVA / UVB . Selain itu, peptida penenang membantu melegakan garisan-garisan ekspresi.

4. TimeWise Night Solution

Satu sistem penyampaian unik vitamin berkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk membantu memudarkan garis-garis dalam dan kedutan. Malah mikrokapsul Nutribeads lebih banyak kandungan vitaminnya.

 

FAKTA:

Proses penuaan kulit biasanya bermula pada umur kita sekitar 20-an. Selari dengan usia, proses pembaharuan sel kulit menjadi kian melambat. Sel kulit akan menjadi semakin kering, kurang pejal, dan kurang “bercahaya”. Faktor-faktor luaran seperti sinar matahari (UV) dan tekanan daripada persekitaran seperti pencemaran semakin mempercepat proses penuaan kulit.

 

Hubungi Mommy Q di 013-337 2007 / karipapsayur@gmail.com untuk percubaan produk secara percuma!

2 Comments (+add yours?)

  1. Adlina Husaini
    Jul 02, 2010 @ 08:09:30

    weh yang ni kan..rege betui ka tu? kalau betul murah gila..mak minat nyahhh, bawak mai nak tengok

    Reply

  2. Miss Q
    Jul 02, 2010 @ 10:04:44

    ina adlina: sayang ku.. tanda # tuh maknanya ada lagi harga belakang nye.. Kamu nihh.. Tak baca nota di sidebar!"Saye tidak akan reveal harga penuh di sini. Untuk confirmation harga, sila sms / call Mommy Q di 013-337 2007. Juga boleh email Mommy Q : karipapsayur@gmail.com . No harm to try. Saye tak makan orang. Malu bertanya sesat jalan"Anggaran2 le..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: