She is naturally beautiful, isn’t she?

photo source: DJay FB

Babies to comel kan!

Ini kawan saye (kanan). Nama dia Siti Khadijah. Sekarang tengah buat housemanship di Hospital Putrajaya. DJay memang sangat busy. Sometimes she even doesn’t have much time for herself!

Hari ini, kami keluar lepak-lepak and I gave her skin care product test + make up class too. Dia tak beli pun (yet? kot? hhehehhe) but she’s enjoy playing colours on her face! Dan dia menang lucky draw berupa MelaCEP Day Moisturizer with SPF 15 worth RM 170!

Dia cuma jadi guest saye untuk program di Mary Kay je. Biasa tak ramai guest datang because kami buat pada hari cuti dan most people just wanna rest at home/ nak bangun lambat etc. Therefore, bila buat lucky draw, chances untuk guest yang datang menang memang tinggi!

You sangat busy but one time you hangout dengan I and playing colours on you dan it is FREE ! Isn’t it GREAT?!

You beli atau tak, itu hal nombor 2. Yang utama nombor 1, jom la kita main-main skin care class. Saye tak paksa kamu beli pun macam promoter kat store tuhhh..

If you want to buy, then buy lah. If not, or have money constraint, then it would be one time pampering yourself for FREE !

Cuba message FB dia, ada saye paksa? he he he.

DJAY

DSCN4656

Kadang-kadang kita dah lama x main dengan colours, kita lupa how beautiful we are!

Kan?

p/s: BTW, she’s my first assignment. Who wanna be next?

Hubungi Mommy Q di 013-337 2007 / karipapsayur@gmail.com untuk percubaan produk secara percuma!

6 Comments (+add yours?)

  1. wnf wj
    May 23, 2010 @ 13:39:59

    hey!yg sblh kanan tu doktor nisa!haha tibe2 je ade muke die kat ur blog😛

    Reply

  2. Miss Q
    May 23, 2010 @ 13:52:59

    wnf wj: eh ye ke! hehehehe

    Reply

  3. alya285
    May 23, 2010 @ 13:56:36

    next aku kot!!!..awat berjumpa d-jay tak roger aku..

    Reply

  4. 0sh!Nz d' sen0r!ta
    May 23, 2010 @ 15:35:00

    cantik la ur fwen, tambah cantik bile ade colour on her skin. hehe..

    Reply

  5. Miss Q
    May 24, 2010 @ 00:33:15

    alya: yeay! Alya is in!!

    Reply

  6. Miss Q
    May 24, 2010 @ 00:33:48

    Osh: semua orang cantik. Cuma kadang-kadang kita tak berpeluang untuk korek kecantikan dalam diri maisng2 kan?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: