Someone works for you, SELAMANYA!

Pernah tak kamu mengimpikan seseorang bekerja untuk kamu, selamanya! Macam blurr? Okeh, saye cakap lebih lanjut supaya kamu paham

Pernah tak kamu pergi ke rak pencuci muka untuk intai-intai jenis pencuci muka brand X. Sekali datang promoter tarik kamu ke brand Y dan pujuk-pujuk-pujuk sampai la kamu beli the whole set!

Lepas tu kamu balik rumah, cuci muka apa bagai sendiri. Selang seminggu naik jerawat. Few days lepas tu, jerawat lagi! Banyak lagi! Banyak lagi! Kamu dah gusar.. Tak tahu nak buat apa.

Yang pasti memang bengkek dengan promoter tu kan?

Dengan Mary Kay, apabila kamu memilih saye untuk jadi Beauty Consultant kamu, saye akan guide kamu selama-lamanya (sehingga kamu pro dan sehingga kamu masih menggunakan product Mary Kay lah). Lepas tak pakai pun bole aje tanya. Saye menjawab berdasarkan pengetahuan saye.

Hey, kamu tidak akan berseorangan!

Saye tunjukkan cara yang betul untuk apply products, beri tips and tricks etc

Saye akan guide kamu sepanjang penggunaan product Mary Kay

Sebab dalam Mary Kay, kami guna prinsip 2,2,2.

Dalam masa 2 hari lepas product sampai, saye akan bertanya : lepas pakai ada rasa macam alergi tak?

2 minggu seterusnya : macam mana rasa? ada tak puas hati?

2 bulan seterusnya : ada perubahan sikit tak? apa? muka terasa macam kering? tak pe. kamu isi borang, saye akan tukarkan product kamu pakai kepada range yang lain. Jangan risau. FREE sahaja

Begitu lah prinsip 2,2,2.

Hey, kalau beli di counter mana bole tukar for FREE! Terus kamu benci dan ban brand tersebut selamanya, kan! Biarpun product tersebut brand yang meletops

Dengan Mary Kay, Beauty Consultant (saye la) akan update supaya saye tahu apa terjadi pada kulit kamu.

Product Mary Kay ni ada money back guarantee (dalam tempoh 90 hari) . Sebab tu saye akan sentiasa update dan bertanya.

p/s: Kalau selepas 4-5 bulan saye ada bertanya lagi maknanya saye tahu la cleanser kamu agak-agaknya macam nak habes ;P

Hubungi Mommy Q di 013-337 2007 / karipapsayur@gmail.com untuk percubaan produk secara percuma!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: